RESERVE4

persoonlijke aandacht en warmte

Visiepartners

Een scherpe blik op onze organisatie, ons dienstenpalet en de strategie: zaken die van groot belang zijn voor de continuïteit van een onderneming. Hoe houd je jezelf scherp? Wie stuurt je bij? 

Periodiek komen wij met een groep externen bij elkaar, zij vormen ons klankbord, onze visiepartners. Zij volgen ons kritisch en geven gevraagd en ongevraagd advies.

web esther visiepartnerEsther Raats-Coster

Esther Raats-Coster was tot 1 maart 2015 voorzitter van de Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO).

Zij is ondernemer, investeerder en professioneel toezichthouder. Daarnaast actief als bestuurslid bij de Rabobank, Achmea en woningbouwcooperatie De Vooruitgang.

Esther Raats-Coster werd in 2006 gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar en was tot mei 2012 directeur van de Stichting Talent naar de Top.

 


web harry visiepartnerHarry Starren

Drs. Harry G. Starren studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als universitair docent, als directeur van een onderzoeks- en adviesbureau, als directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht en algemeen directeur van de Baak (gelieerd aan VNO-NCW).

Thans is hij als federatievoorzitter verbonden aan de Nederlandse Creatieve Industrie en is Harry Starren directeur van Ithaca International, gevestigd in Amsterdam en Nice. Hij luistert en leest, schrijft en spreekt. Harry Starren verdeelt zijn tijd tussen Nice en Amsterdam

 

 

web arjan visiepartnerArjan van der Born

Prof.dr. Arjan van den Born is sinds oktober 2012 hoogleraar creativiteit & ondernemerschap aan de Universiteit van Tilburg (UvT). Arjan doet in dit kader onderzoek naar succes- en faalfactoren, naar netwerken van ondernemers, naar ondernemersvaardigheden en naar de link tussen creativiteit, innovatie en ondernemerschap.

Hij geeft het vak creative entrepreneurship waar wordt ingegaan op het ondernemen in nieuwe, creatieve, innovatieve omgevingen. Dit zijn onderwerpen zoals nieuwe business modellen, nieuwe verdien modellen (o.a. freemium), intellectueel eigendom, ideation, start-up strategieën, superstars & long-tails en managing communities & networks. Arjan heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en heeft vele grote veranderprogramma’s geleid bij grote ondernemingen.

Arjan krijgt veel energie van het daadwerkelijk realiseren van een uitdagende visie.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M