DIENSTEN

werken op basis van duurzame relaties

Search management

Behalve tijdelijk management biedt Schaekel & Partners ook search management; een vaste invulling van functies in uw organisatie of een combinatie van tijdelijke en vaste invulling. Steeds meer ervaren wij dat tijdelijk en vast management in elkaar overvloeien. Vaste rollen waarbij mensen zich jaren binden aan een organisatie worden schaarser. Ook het grote aanbod van zzp’ers heeft het denken over vast versus tijdelijk structureel veranderd. Specifieke omstandigheden bepalen dikwijls de aard van de verbintenis en niet, zoals voorheen, de vooraf gemaakte keuze.

Schaekel & Partners ziet daarom de combinatie van interim management en search in één organisatie als logische reactie op een veranderde arbeidsmarkt.

Wat maakt onze aanpak anders?
Iedere situatie is uniek en vereist maatwerk. Uiteraard maken wij vooraf een grondige analyse van de situatie. Gesprekken met meerdere direct betrokkenen is een vast onderdeel van onze werkwijze. Dit feit op zich maakt onze aanpak niet uniek. Het is de combinatie van quick search en direct search die ons uniek maakt.

Deze werkwijze helpt u om op relatief korte termijn de allerbeste kandidaat te vinden met daarbij de zekerheid dat een zorgvuldig selectieproces geborgd is. In een persoonlijk gesprek lichten wij u onze aanpak graag toe en delen onze kennis over de huidige arbeidsmarkt, waarin kandidaten steeds meer verleid moeten worden om een overstap te maken.   

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M