RESERVE3

persoonlijke aandacht en warmte

Partners

Wij, founding partners, zijn financieel verantwoordelijk en risicodrager voor de onderneming Schaekel & Partners. Wij hebben zelf managementposities bekleed binnen verschillende bedrijven. Daardoor kunnen wij ons snel en accuraat inleven in de actuele problematiek, om zo tot een snelle en zorgvuldige match te komen. Bovendien hebben wij diepgaande kennis van markten en organisaties en zijn wij in staat deze kennis op doeltreffende wijze over te brengen. Wij geven inzicht in de meest uiteenlopende actuele vraagstukken, bieden hiervoor op  adequate wijze oplossingen aan en begeleiden de opdrachten zeer effectief.

Maar bovenal: wij zijn een hecht team dat elkaar versterkt. Werken met en voor boeiende opdrachtgevers, partners en ons Schaekel-netwerk maakt wat het is: een zeer gedreven en motiverende omgeving waar je graag verblijft.

2015 PH web 165x165Piet Hein de Sonnaville
Sinds mijn 25e ben ik langeafstandsloper. Ik merkte dat ik alleen niet veel verder kwam, wel met anderen. Mensen die je stimuleren en enthousiasmeren waardoor je per saldo verder komt en sneller loopt. Langeafstandsloper word je niet; dat ben je, voor altijd. Het is a way of living.

In mijn werk zoek ik ook naar langetermijnelementen. Ik volg mensen in verschillende stadia van hun loopbaan, maar steeds met een terugkerend perspectief. Soms als kandidaat, soms als opdrachtgever en soms wanneer ze klem zitten omdat rollen onvrijwillig veranderd zijn. Ik volg mensen en organisaties vanuit de inhoud met een dienstverlenende attitude en bezie dit vanuit het langetermijnperspectief.

Snel even een loopbaanadvies, snel even een CV op basis van een profiel? Dan zeg ik: “Bel een ander.” Ik kies voor duurzaamheid in denken, doen en relatie. Dat maakt waarom ik dit werk al jaren doe. Dat maakt dat ik er succesvol in ben.

Ga naar het LinkedIn profiel van Piet Hein de Sonnaville.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2015 Hans web 165x165Hans Buijze
In de rollen die ik heb bekleed in verschillende markten waarin ik actief ben geweest, heb ik ondervonden dat het altijd zinvol en prettig is om contact met elkaar te onderhouden indien sprake is van wederzijdse, oprechte belangstelling. Het heeft voor mij geresulteerd in een hecht netwerk waarin ik nog dagelijks met veel plezier mijn energie steek. Het belang van persoonlijke contacten en de focus op de langere termijn verklaren mijn extra interesse in familiebedrijven. Met name voor het vinden van managers van buiten de familie die naadloos passen in het bedrijf span ik mij graag in.

Sinds 2007 is mijn hobby mijn werk. Ik heb veel nieuwe en interessante bedrijven bezocht en evenzoveel nieuwe en boeiende mensen ontmoet. Echter, alleen wanneer er sprake was van wederzijdse interesse, heeft dit tot wederzijds zakelijk succes geleid.
Er wordt volgens mij terecht gesteld dat interim en search management primair een people business is. Als de menselijke component niet van belang is, is mijn toegevoegde waarde beperkt. Wanneer dit wel het geval is, ben ik een waardevolle schakel.  De schakel zijn tussen mensen en organisaties die elkaar versterken geeft mij heel veel energie.

Ga naar het LinkedIn profiel van Hans Buijze
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2015 MdG web 165x165Marleijn de Groot
Boeken en bewegen. Lezen en bezig zijn. Strijdig, maar o zo met elkaar verbonden. Althans, voor mij. Boeken geven mij inzicht in anderen, in situaties, in verhoudingen. Bewegen tempert mijn onrust, geeft na afloop een voldaan gevoel en zorgt voor rust. Zonder de één is de ander er niet.

In mijn werksituatie combineer ik beide. Het harde werken, het consciëntieus zijn, het organiseren, het samenbrengen en het servicegerichte; het kan alleen maar vanuit een omgeving die dat mogelijk maakt. Interim managers en kandidaten met bijzondere verhalen, opdrachtgevers met een specifiek probleem en mensen om mij heen die bewegen en inspireren. En dat alles in een kantoor op één van de mooiste plekken in het land.

Die combinaties zoek ik en vind ik in mijn huidige werkomgeving. Is die balans aanwezig - en die is er - dan haal ik het beste uit mijzelf.

Ga naar het LinkedIn profiel van Marleijn de Groot
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2015 Charles web 165x165Charles de Monchy
Mensen die mij kennen, karakteriseren mij als extravert, gedreven en een liefhebber van het Goede Leven. Ik geloof als echte ras-optimist dat de oplossing van de problemen zit in het vinden van de win-win. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Als je een sticker op mij zou willen plakken, zou dat die van projectontwikkelaar zijn, maar dan eentje die werkt met ideeën en concepten in plaats van gebouwen. Daarnaast houd ik erg van -gemotoriseerde- snelheid. Racen of karten, hard rijden, skiën, hard fietsen. Hardlopen hoort in dit rijtje niet thuis.

Ik geloof dat een mens heel veel kan zijn, maar dat de scherpte van de identiteit afhankelijk is van de waarde die je wil betekenen voor anderen.

Uit alles wat je kunt zijn, kies je in mijn filosofie dus iets wat je wil zijn voor anderen. Voor mij is dat het zijn van luisterend oor en inspiratiebron, richtinggever en probleemoplosser.

Ga naar het LinkedIn profiel van Charles de Monchy
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2015 Huib web 165x165Huib van Kollenburg
Het gaat mij om succes en resultaat. Condities en keuzes zijn er op gericht dat mensen die bij opdrachtgevers aan de slag gaan, succesvol kunnen zijn. Daarvoor moet je, naast het bezit van de juiste kennis en kunde, goed in je vel zitten. Vrijheid, vertrouwen en integriteit zijn daarbij de steekwoorden bij uitstek. Ook bij de opdrachtgever dienen de juiste (deze) voorwaarden aanwezig zijn. Naast intuïtie is daarbij de eigen wijsheid en ervaring doorslaggevend om te kunnen door- en voorzien of iets gaat werken. De maatstaf daarbij is dat opdrachtgevers hun uitdagingen opgelost krijgen, tijdelijk of voor langere termijn. Operationeel en voor opdrachtgevers voel ik mij thuis in het oplossen van vraagstukken bij de overheid, ICT, dienstverlening en industrie.

Elk vraagstuk vraagt om een passende aanpak waarbij bepaalde standaard gereedschappen vaak goed kunnen helpen. ICT is vrijwel overal een integraal onderdeel van geworden, welke de uitdagingen van alle dag over het algemeen nog complexer maken. Bij elke verandering en ontwikkeling is dit derhalve onderdeel van deze passende aanpak.

Ga naar het LinkedIn profiel van Huib van Kollenburg
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M