DIENSTEN

werken op basis van duurzame relaties

Kenniscentrum

De arbeidsmarkt: mens versus organisatie, persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, beweging, leiderschap, ondernemerschap, binding, groei en ga zo maar door. De arbeidsmarkt is een interessant en tegelijkertijd weerbarstig terrein, continu aan verandering onderhevig, en niet alleen in ons speelveld van tijdelijke en vaste managementposities. Bedrijven en organisaties die het onderscheid willen maken en inzetten op continuïteit van hun onderneming moeten hierop acteren of nog beter, anticiperen. Dit is geen gemakkelijke opgave. Relevante informatie vanuit de markt speelt een belangrijke rol.

Reden voor ons om specifieke thema’s te onderzoeken, verder uit te diepen en deze kennis vervolgens te delen. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde daarvan. Zowel voor onze relaties, bedrijven en organisaties die de ambitie hebben de beste mensen te willen aantrekken als voor de (interim) managers uit ons Schaekel-netwerk.

Schaekel & Partners volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. Trends en ontwikkelingen op gebied van vraag, aanbod, distributie en tarifering vormen de hoofdlijn van onze Interim Index-onderzoeken. Vanaf 2008 onderzoeken wij jaarlijks de markt voor Interim Management, waarmee wij een scherper inzicht krijgen op wat er in de markt voor tijdelijk management speelt. Wij werken daarbij onder meer samen met TNO.

Onze kennis wordt aangevuld door onze intensieve contacten met bedrijven en organisaties, met onze business partners, ons Schaekel-netwerk en het volgen van diverse actuele, relevante ontwikkelingen.

Wilt u verder praten over deze of andere vraagstukken? Dat kan. Bij u of bij ons, in alle rust, aan de keukentafel. Even weg uit de dagelijkse hectiek.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M