DIENSTEN

werken op basis van duurzame relaties

Interim management

De start van een nieuw, complex project of programma waarvoor specifieke kennis of management noodzakelijk is. Een management- of directiefunctie die om welke reden dan ook tijdelijk ingevuld moet worden. Een frisse blik -van buiten de sector- om nieuwe richtingen voor een organisatie zichtbaar te maken. In iedere situatie maken wij samen met u een grondige analyse om zo de best beschikbare capaciteit in de markt voor u te vinden

Onze kracht? Wij hebben oprechte aandacht voor mensen, wij hebben de energie en de drive om bedrijven en organisaties verder te helpen en te zorgen voor continuïteit. Wij gaan voor kwaliteit en inhoud met een no-nonsense aanpak. Ons netwerk van zelfstandig gevestigde interim managers en professionals, het Schaekel-netwerk, is daarbij onmisbaar. Wij zijn nauw bij hen betrokken en kennen hen persoonlijk. De typische interim manager uit het Schaekel-netwerk is zeer ervaren, actief en dynamisch en wordt door ons gezien als daadwerkelijk onderscheidend in de markt. Hij of zij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied en branche. Bovendien bieden de interim managers uit ons netwerk een bijzonder effectieve combinatie van analytische vaardigheden en effectieve implementatiekracht.

De deskundigheid van Schaekel & Partners ligt in het efficiënt vinden van een perfect passende manager voor uw organisatie. Wij zijn zeer kieskeurig bij het selectieproces. Van de vele kandidaten die wij zien en spreken, is slechts een enkeling geschikt voor u. Dit is onze toegevoegde waarde. Het bespaart u tijd, kosten en ergernis.

Daarnaast nemen wij opdrachtverantwoordelijkheid en blijven wij intensief betrokken bij de uitvoering van de opdrachten.

In het kader van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties werken wij uitsluitend met zelfstandig gevestigde managers conform een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M