ons gaan kwaliteit en inhoud boven volume

Het onderscheid

Het onderscheid

Schaekel & Partners onderscheidt zich door nadrukkelijk te kiezen voor een persoonlijke benadering van vraagstukken op het gebied van tijdelijk en vast management. Wij richten ons daarbij op het topsegment van managementposities in Operations & ICT. Voorbeelden van posities die wij invullen, vindt u hier.

Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende schakels.

De beste kennen en weten te vinden

In onze visie wordt de beste kandidaat voor een functie gevonden, deze meldt zich niet vanzelf. Wij kennen hen of vinden hen. Een belangrijke bron is ons uitgebreide Schaekel-netwerk van managers en professionals die tot de top van hun werkveld gerekend mogen worden. Onze kwaliteitsnorm hiervoor is hoog. Intrinsiek gemotiveerde mensen die naast actuele kennis, enthousiasme en dynamiek meebrengen en daarmee echt van toegevoegde waarde zijn. Prettige, scherpe mensen die wij persoonlijk kennen en waarvan wij weten wat zij kunnen. Ook hun persoonlijke netwerk is voor ons een bron om de beste kandidaat te vinden. Good people know good people!

Maatwerk

Geen enkele vacature is het opvullen van slechts capaciteit. Het doel is merendeels verandering, versnelling of mobilisatie. Wij ontwikkelen voor iedere vacature een speciale, op maat gesneden oplossing die ervoor zorgt dat een onderneming maximaal de kansen van een vacature benut. Never waste a good vacancy!

Kennis van zaken is leidend

Diepgaande en gedegen kennis van de arbeidsmarkt en het speelveld daar omheen is onlosmakelijk verbonden met ons vak. Werken vanuit de inhoud, dat spreekt ons aan. Reden voor ons om specifieke thema's en sectoren te onderzoeken, verder uit te diepen en deze kennis te delen. Samen met onze (academische) partners. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde daarvan. Zowel voor bedrijven en organisaties als voor de (interim) managers en professionals uit ons Schaekel-netwerk.

Objectief en betrokken

Per functie bieden wij meerdere kandidaten aan om zo een evenwichtige, onafhankelijke keuze mogelijk te maken. Onze betrokkenheid uit zich onder meer tijdens interim-opdrachten: de derde die meekijkt en bijstuurt wanneer nodig. Daarnaast brengen wij goed opdrachtgeverschap in de praktijk voor onze (interim) managers en professionals. Dit bepaalt in belangrijke mate de effectiviteit van de inzet. Wij bieden extensieve begeleiding om dit mogelijk te maken. Van coaching tot en met intervisie.

 

 

 

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M