DIENSTEN

werken op basis van duurzame relaties

Future Fit

Is de opgedane kennis en ervaring van uw managers en professionals Fit for the Future?

Bezit uw management- en directieteam de flexibiliteit en wendbaarheid om de organisatie aan te passen aan nieuwe kansen?

Wanneer hebt u voor het laatst over uw verdere loopbaan nagedacht?

Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. Kennis en opgedane ervaring worden in een steeds sneller tempo irrelevant. Flexibiliteit en wendbaarheid nemen daarentegen in belang toe. Aanpassingsvermogen is noodzakelijk, niet alleen bij de koers van een organisatie, maar ook bij de medewerkers. In hoeverre kunnen zij meegaan in alle veranderingen? Zijn zij nu, maar ook in de toekomst nog ‘fit for the job’?

Daarnaast vraagt goed werkgeverschap om optimale ondersteuning van medewerkers bij het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid. Als werkgever speelt u hierbij een cruciale rol.

Samen met LTP hebben wij een programma ontwikkeld rondom toekomstige en duurzame inzetbaarheid van managers en professionals: het Future Fit programma. Dit stelt hen in staat keuzes te maken voor hun toekomstige carrièrestap, in samenwerking met de werkgever. Uniek hierbij is de combinatie van inzicht in persoonlijke competenties met een concreet beeld én toetsing in het veld, waar carrièrekansen liggen; binnen en buiten de onderneming; als medewerker of als ondernemer. Resulterend in duidelijke richting voor de volgende carrièrestap met een duidelijk actieplan. Een document waarmee de werkgever én de medewerker helderheid hebben over elkaars verwachtingen en waarmee ook voldaan wordt aan de vereisten van goed werkgeverschap.

Lees hier meer over het Future Fit Programma en over het denken in de loop van de loopbaan.

.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M