DIENSTEN

werken op basis van duurzame relaties

Diensten

Schaekel & Partners vindt de beste kandidaten voor vacante posities bij bedrijven en organisaties. Ongeacht of het om een vaste of tijdelijke invulling gaat. Ons krachtenveld ligt in management- en directiefuncties in Operations & ICT. Hoe zwaarder en complexer de rol, des te beter wij ons voelen.

Wij zijn van mening dat een optimaal resultaat enkel te behalen is door een combinatie van kennis en kunde met een goede personal fit. Wij bieden onze opdrachtgevers daarom alleen kandidaten aan met hart voor de opdracht en de context. Intrinsiek gemotiveerde mensen die enthousiasme en dynamiek meebrengen en daardoor echt van toegevoegde waarde zijn. Prettige, scherpe mensen die wij persoonlijk kennen en juist doorgaan waar anderen stoppen. Het vinden van deze mensen voor uw organisatie is maatwerk. Wij zoeken en schakelen net zolang totdat wij tot de perfecte fit komen tussen kandidaat en opdrachtgever.

Voor specialistische en de meer operationele ICT-posities, zowel tijdelijk als vast, werken wij nauw samen met Atos, onze voormalige moederorganisatie.

Voor onze bedrijfsprocessen hanteren wij een kwaliteitssysteem conform ISO9001.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M